Youtube videók
Leírás
Az öntöttvasból készült gyönyörűen megmunkált szalonnasütőben pillanatok alatt készül el a szalonna, virsli, vagy kolbász; a friss zöldségek praktikus sütésének pedig csak a fantáziája szab határt! A szalonnasütővas használatával egy csepp zamat sem megy kárba. Horgászáshoz ideális amikor éhes a csapat és így, mindenki gyorsan kedve szerint süsse meg a saját maga által választott finomságokat.
Első használat előtt az eszközről a pálmazsiradékot távolítsa el. Hevítsök fel a vasat (parázsban vagy tűzhelyen), majd egy szelet szalonnával tisztítsa ki. Mosogatni nem szükséges. Forrósítsuk fel a szalonnasütő vasat. A felforrósított vaslapok közé helyezzük a megsütni kívánt finomságokat. (Szalonnát, kolbászt, virslit). A zsiradékot a kis elvezető segítségével maradéktalanul csepegtethetjük a friss zöldségekkel megszórt kenyerünkre. Az így elkészült gyönyörű és ízletes szendvicset fogyasszuk jó étvággyal. Majd ismételjük meg a műveleteket, amíg jól nem lakunk. Használat után alapos szárítást igényel. Konzerváljuk zsiradékkal a sütővasat, hogy az oxidációt elkerüljük. Nélkülöszhetetlen minden szalonnasütést kedvelő Harcsahorgász számára.