Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nagy Szalonnasütővas - Harcsa Horgászok Szalonnasütővasa

12.900 Ft
Menny.:db
Raktárkészlet 1: Előrendelhető
Gyártó: Mysticat Team Modern Harcsázás
Szállítási díj: 990 Ft

Az öntöttvasból készült gyönyörűen megmunkált szalonnasütőben pillanatok alatt készül el a szalonna, virsli, vagy kolbász; a friss zöldségek praktikus sütésének pedig csak a fantáziája szab határt! A szalonnasütővas használatával egy csepp zamat sem megy kárba. Horgászáshoz  ideális amikor éhes a csapat és gyorsan kell finomat készíteni. 

Első használat előtt az eszközről a pálmazsiradékot távolítsa el. Hevítsök fel a vasat (parázsban vagy tűzhelyen), majd egy szelet szalonnával tisztítsa ki. Mosogatni nem szükséges. Forrósítsuk fel a szalonnasütő vasat. A felforrósított vaslapok közé helyezzük a megsütni kívánt finomságokat. (Szalonnát, kolbászt, virslit). A zsiradékot a kis elvezető segítségével maradéktalanul csepegtethetjük a friss zöldségekkel megszórt kenyerünkre. Az így elkészült gyönyörű és ízletes szendvicset fogyasszuk jó étvággyal. Majd ismételjük meg a műveleteket, amíg jól nem lakunk. Használat után alapos szárítást igényel. Konzerváljuk zsiradékkal a sütővasat, hogy az oxidációt elkerüljük. Nélkülöszhetetlen minden szalonnasütést kedvelő Harcsahorgász számára.

Termék címkék:
Szalonnasütővas

Youtube videók

Leírás

Az öntöttvasból készült gyönyörűen megmunkált szalonnasütőben pillanatok alatt készül el a szalonna, virsli, vagy kolbász; a friss zöldségek praktikus sütésének pedig csak a fantáziája szab határt! A szalonnasütővas használatával egy csepp zamat sem megy kárba. Horgászáshoz ideális amikor éhes a csapat és így,  mindenki gyorsan kedve szerint süsse meg a saját maga által választott finomságokat.

Első használat előtt az eszközről a pálmazsiradékot távolítsa el. Hevítsök fel a vasat (parázsban vagy tűzhelyen), majd egy szelet szalonnával tisztítsa ki. Mosogatni nem szükséges. Forrósítsuk fel a szalonnasütő vasat. A felforrósított vaslapok közé helyezzük a megsütni kívánt finomságokat. (Szalonnát, kolbászt, virslit). A zsiradékot a kis elvezető segítségével maradéktalanul csepegtethetjük a friss zöldségekkel megszórt kenyerünkre. Az így elkészült gyönyörű és ízletes szendvicset fogyasszuk jó étvággyal. Majd ismételjük meg a műveleteket, amíg jól nem lakunk. Használat után alapos szárítást igényel. Konzerváljuk zsiradékkal a sütővasat, hogy az oxidációt elkerüljük. Nélkülöszhetetlen minden szalonnasütést kedvelő Harcsahorgász számára.